tag:blogger.com,1999:blog-4147584091349527712.post4445685016277808263..comments2022-04-10T07:54:55.822+02:00Comments on Middagsfrid: High fructose corn syrup är det alla pratar om nu...Kickihttp://www.blogger.com/profile/08353916300136567915noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4147584091349527712.post-65050435796209251892010-01-08T10:40:02.968+01:002010-01-08T10:40:02.968+01:00Hej,
Hittade denna väldigt bra genomgång om detta....Hej,<br />Hittade denna väldigt bra genomgång om detta. <br />http://www.youtube.com/watch?v=dBnniua6-oM<br /><br />Eftersom jag har varit väldigt intresserad av detta med kost, och forskningen inom kost så fyller denna upp några luckor. <br /><br />Ha en bra dag, WilleAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4147584091349527712.post-6774095520339077342009-12-30T02:21:22.177+01:002009-12-30T02:21:22.177+01:00Jag har trott detta hela tiden, att det ar ungefar...Jag har trott detta hela tiden, att det ar ungefar lika daligt som socker. Visste dock inte om subventionsgrejen som du namner, tack for inlagget!/KickiKickihttps://www.blogger.com/profile/08353916300136567915noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4147584091349527712.post-11302328844824298382009-12-28T14:57:57.348+01:002009-12-28T14:57:57.348+01:00Tja, inget man vill ha för mycket av men inte myck...Tja, inget man vill ha för mycket av men inte mycket värre än än vanligt socker. Handlar mest om jordbrukspolitik att det blivit så populärt i matindustrin. På grund av att det finns subventioner till majsodling och straffskatt på socker så är det billigare än vanligt socker, ergo används mera. Kemiskt så är det mest fruktos och sakaros, så "same same, bur diffrent"<br /><br />Mer info http://en.wikipedia.org/wiki/High-fructose_corn_syrupjens perssonhttps://www.blogger.com/profile/10375230860176389191noreply@blogger.com