torsdag 18 september 2008

Ny blogg på Middagsfrid!

Det känns otroligt kul att börja blogga. Det händer mycket på Middagsfrid som inte märks utåt men som nog kan intressera prenumeranter och andra nyfikna! Vi springer på en massa roliga möten. Vi testar nya recept, vissa blir mer lyckade än andra. Jag spanar alltid efter bra produkter och hittar en massa dåliga på vägen som jag kommer att varna för här på bloggen.

Igår invigde vi vårt nya provkök, vilket kändes väldigt roligt. Det sprang lite hantverkare och stylister där också och de var glada över att få hjälpa till med provsmakningen. Varje tisdag samlas vi i företaget på provsmakningslunch, där vi tillsammans avgör om maträtterna duger i våra kassar eller inte. Igår testade vi lite konkurrenters recept (vi får omvärldsbevakning på köpet), varav två blev godkända och ett inte godkändes. Jag tror att vi har ett rejält försprång gentemot konkurrenterna, eftersom vi var först. Det känns ändå spännande att det liksom har blivit en "bransch", det här med hemleverans av färdiga middagslösningar. Feedbacken vi får pekar verkligen på att det har varit välkommet. Varje vecka skriver prenumeranter till oss och tackar oss för att vi finns! Det värmer verkligen.

Igår kväll var jag och Therese inbjudna till Ensamma mammors kick-off för hösten 2008. Det är ett projekt i Fryshusets regi med 160 ensamstående mammor och deras barn som medlemmar. genom projektet får de barnvaktshjälp och möjlighet att ta med barnen på roliga aktiviteter, t ex besöka Kolmården. Middagsfrid skänker två matleveranser till dessa mammor varje gång vi passerar hundra nya kunder. Dessutom kan vi ordna så att "felleveranser" körs ut till dessa mammor. När någon prenumerant t.ex. glömt att avbeställa en leverans, har denne möjlighet att donera den till Ensamma mammor. Festen igår hölls på Junibacken, som varje år delar ut gratis årskort till alla familjerna i projektet.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kul med bloggen! Grattis till nya lokalen.

Anonym sa...

Vad kul att du bloggar! Och fin bild har ni lagt upp också :)

Victor sa...

Hej Benita!
Vi tycker din bild är så fin. Stoort tack!
Victor