fredag 11 december 2009

Så ska en pepparkaka smaka

Den enda pepparkakor i butik vi har hittat som är bakade med smör som enda fett. De är väldigt kryddiga, hårda och supergoda! De kommer från Linköpingsknäcke och vi hittade dem på Coop, Medborgarplatsen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Jag vet inte vart jag skall lägga denna kommentaren egentligen, men jag tror att det är Kiki som skall läsa den.
Enligt Sanna Edin så är odlad lax inget bra alternativ när det gäller fisk. Jag antar att det beror på att den odlade laxen föds upp på mat som inte är bra och då blir laxen i sin tur inte bra föda heller. Kiki vad har du för funderingar kring detta? Vildfångad lax finns men är inte så lätt att få tag i, speciellt inte färsk.
Hälsningar
Ellen

Kicki sa...

Vi levererar ibland KRAV-lax som är vildfångad, dock får vi inte alltid tag i det. Jag är ärligt talat väldigt kluven när det gäller odlad fisk. Utrotningshot är väldigt allvarligt eftersom det rubbar eko-systemen och Sanna Ehdin och Anna Skipper är väldigt inriktade bara på den egna hälsan. Jag menar att man måste se till båda perspektiven. Vildfångad fisk från stora hav är definitivt nyttigare än odlad, men jag kan ändå inte äta alla fiskar med gott samvete pga överfiske och att vissa arter håller på att utrotas. Ålen är så gott som borta, det är verkligen sorgligt.

Anonym sa...

Ja, pepparkakorna var underbara! Smakade äkta hemmagjorda! Köpta på samma butik.