fredag 11 december 2009

Veckans meny v.51

Veckans meny. Kyckling-Wallenbergare med ärtor, potatismos, lingonsylt och rivna morötter, Laxpytt med rotfrukter, stekt ägg, gurkskivor och riven pepparrot, Supersnabb fläskgryta med valfritt gryn, kokt broccoli och tomatsallad samt Vegetarisk lasagne med vitkåls- och morotssallad (två middagar). Observera att kycklingfärsen har kort hållbarhet och att vi alltid planerar menyn i en sådan ordning att ni ska laga maträtt A senast dagen efter leverans, maträtt B andra dagen efter leverans osv. Om ni väljer att laga rätterna i en annan ordning, kan vi inte garantera att varorna håller.

Detta har du hemma. Ris/valfritt gryn, salt, svartpeppar, smör, vitpeppar, olivolja, vinäger, vitlök, neutral olja, buljongpulver (alt tärningar), torkad basilika och torkad oregano.

Inga kommentarer: