fredag 2 januari 2009

Mailutskick (4-6 januari)

Ett nytt år har börjat och jag har stora förhoppningar på vad 2009 ska ge! Middagsfrid har nu etablerat sig och blivit branschledande i den nya branschen ”färdigplanerade, hemlevererade middagslösningar”. Vi har fått en del konkurrens och mycket tyder på ett kraftigt ökat konkurrenstryck det kommandet året. Samtidigt går allt fler går utan jobb och börserna rasar. Allt detta gör att vi måste utvecklas kvalitetsmässigt och se till att få fram matkassar och recept som går hem hos er! Det är jätteviktigt att ni tycker till om recepten och matvarorna så att vi vet att vi är på rätt spår. Vi vet att tidsaspekten är viktig för många och kommer att inrikta provköket de närmaste månaderna på snabba enkla rätter. Vi kommer också att fortsätta göra vår röst hörd i debatten mot tillsatser i maten. Vi bojkottar som ni vet smakförstärkare, artificiella färg- och smakämnen, härdat fett, sojalecitin och artificiella sötningsmedel och kommer att söka med blåslampa efter bra produkter.

Veckans meny. Nästa vecka blir det Laxbiffar med sötsyrlig sås (ett av våra populäraste recept) med ris och kokta grönsaker, Chatchouka (tunisisk ägg- och grönsaksrätt) med mathavre, halloumi och pinjenötter, Spicy Pork Wok med ris samt Klassisk ugnskorv (kalkonkorv) med färgsprakande pytt och hemmagjorda ”potatischips”.

Detta har du hemma. Du behöver hemma: ris, soja (japansk till laxen och kinesisk till woken passar bäst), råsocker eller strösocker, potatismjöl, vitlök, olja eller smör, rödvins- eller vitvinsvinäger, flytande honung och ev tabasco till de vuxna till den vegetariska rätten.

Tyck till om våra maträtter. Din åsikt är viktig för oss och vi behöver den för att hela tiden förbättra veckomenyerna. Därför ber vi dig ge oss ditt betyg på din senaste veckomeny. Det är fem frågor och tar garanterat mindre än 1 minut att svara på J
· För dig som får leverans varannan vecka – hjälp oss att utvärdera vecka 50 (7-9 dec) [Till utvärderingen v.50]
· För dig som får leverans veckovis – hjälp oss att utvärdera vecka 51 (14-16 dec) [Till utvärderingen v.51]

Middagsfrid rekryterar kundtjänstchef. Vi erbjuder nu en möjlighet att bli en del av Middagsfrids snabbväxande och ständigt föränderliga verksamhet. Som kundtjänstchef på Middagsfrid kommer du ha ansvar för den dagliga driften men också en utpräglad affärsutvecklingsroll för att kontinuerligt förbättra och effektivisera funktionen. Vidarebefordra gärna till lämpliga vänner. Mer information finns på vår hemsida. Vi söker också kundtjänstmedarbetare med mycket god datorvana och servicekänsla, intresserade kan höra av sig till victor.theander@middagsfrid.se.

På gång just nu. Snart kommer du själv att kunna göra ändringar i din prenumeration via vår hemsida, t ex göra uppehåll vid semester, säga upp din prenumeration eller ändra din adress.

Tipsa en vän! Var med i utlottningen av en sprillans ny Bosch hushållsmaskin. Butikspris inkl alla tillbehör uppgår till närmare 10 000 kr! Om du tipsar en vän om Middagsfrid som anger ditt namn i samband med beställning av en prenumeration (i fritextfältet), är du med i utlottningen av en maskin som kan baka, vispa, hacka, strimla osv – ja, nästan allt utom att hämta barnen på dagisJ. I slutet av januari drar vi lott bland alla de namn som angivits som tipsare och utser en vinnare. Självklart kommer ditt namn att stå på fler lotter om du tipsar flera personer!

Gott Nytt År önskar Kicki och alla vi på Middagsfrid!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Glöm inte att vi som är nöjda med omfattningen/tidsåtgången på rätterna inte hörs lika mycket.

Jag vill inte att "kvaliteten" på recepten skall bli lidande av att det skall ta kortare tid. För mig är det inte intressant att prenumerera på er tjänst om maten blir alltför enkel. Jag uppskattar alla roliga idéer och att det är relativt många tillbehör till rätterna. Blir det bara pasta med snabb tomatsås eller liknande handlar och planerar jag hellre själv.

Jag tycker det är perfekt som det är och förbereder hellre lite i förväg.

Vi testade en kasse från en konkurrent och där var maten urtrist. De hade rätter som i princip gick ut på att koka pasta, skiva några tomater och öppna en burk tonfisk. Det var inget för oss!

Kicki sa...

Kul att du tycker så! Vi tänker oss att en eller ett par rätter ska vara lite enklare, kanske att allt får plats i samma panna. Jag kommer aldrig att köra pasta med enbart tomatsås eller tonfiskburksgrejen. Det duger inte. Det måste vara gott om grönsaker m m. Jag testar faktiskt själv en konkurrent just nu och jag är inte så imponerad. Vad säger du om 6 dl vispgrädde till fem vardagsmiddagar? Jag är inte särskilt fett-nojig, men där går min gräns.