söndag 4 januari 2009

Oj, oj, oj vad gott! Lammbullar på texmexvis

Ni som fått boken Festligt och smalt av Lisa Förare Winbladh i julklapp av oss rekommenderas omedelbart slå upp sidan 77 och laga Lammbullar på texmexvis. Det var SÅ gott! Oh my God! Tomatsåsen är gjord på passerade tomater med bl.a. kakao (!), spiskummin och anisfrö. Själva köttbullarna innehåller bl.a. färsk koriander och chipotlepasta (gjord på rökt chili) som finns att köpa utan tillsatser från Santa Maria. Det bästa med receptet är att man slipper steka köttbullarna, de kokar istället i tomatsåsen. Väldigt praktiskt! Om någon tjatar här på bloggen, lägger jag ut receptet här på en gång, det lovar jag. Men då måste ni lova pröva det, ok?

1 kommentar:

Unknown sa...

Jag tjatar nog lite angående de där lammbullarna... ;-)