skip to main | skip to sidebar
Middagsfrid

onsdag 14 januari 2009

Provkök vecka 3


kl. 16:41

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida
Prenumerera på: Kommentarer till inlägget (Atom)

Etiketter

  • Aktuellt (22)
  • Händer på Middagsfrid (66)
  • Mattips (57)
  • Miljö (20)
  • Provkök (44)
  • Recepttips (inkl efterrättstips) (53)
  • Ris och ros (116)
  • Veckans meny (45)

Vi som följer bloggen:

Läsvärt!

  • The Omnivore's Dilemma, Michael Pollan
  • Food Rules, Michael Pollan
  • The Ethics of What We Eat, Singer & Mason
  • Heat, Bill Buford
  • Fett och kolesterol är hälsosamt, Uffe Ravnskov
  • Peta inte i maten, Mattias Svensson
  • A New Earth, Eckart Tolle

Bra länkar

  • Dina mediciner
  • Saltå kvarn
  • Öhmans mat och vin
  • Tre tjejer i köket
  • Alternativ barnmat
  • Taffel
  • Camillas matuppror
  • Äkta vara
  • Utbildningscenter
  • Middagsfrid

En leverans från Middagsfrid

En leverans från Middagsfrid
Två kassar med fräscha råvaror levereras

Bloggarkiv

  • ►  2010 (65)
    • ►  februari (4)
    • ►  januari (61)
  • ▼  2009 (520)
    • ►  december (35)
    • ►  november (48)
    • ►  oktober (48)
    • ►  september (39)
    • ►  augusti (56)
    • ►  juli (36)
    • ►  juni (62)
    • ►  maj (45)
    • ►  april (46)
    • ►  mars (45)
    • ►  februari (31)
    • ▼  januari (29)
      • Lyckad jättebiff
      • Mailutskick till prenumeranter v.6
      • Fredagsfika med fint besök
      • Hej!Vi har verkligen försökt men inte lyckats få t...
      • Low carb high fat - kan det vara något?
      • Mönster som upprepar sig
      • Mailutskick till prenumeranter för vecka 4
      • Linssallad med majs och rödlök
      • Provkök vecka 3
      • Grillad kyckling spar vi till sommaren
      • Päron Madeleine
      • Utlottning av Bosch-maskin
      • Wallenbergare på kyckling - kommer vecka 5
      • Olivoljebakad sej med provencalska smaker
      • Heja Axfood!
      • 13 pers på kontoret!
      • Mailutskick till prenumeranter 11-13 jan
      • Hemleverans av mat är en otrolig avlastning
      • Misslyckad sufflé
      • Receptet på Lammbullar på texmexvis
      • Tveksam tuggummi-förpackning
      • Pressa potatis utan potatispress?
      • Glögg kvar från jul?
      • Oj, oj, oj vad gott! Lammbullar på texmexvis
      • Mailutskick (4-6 januari)
      • Helgens meny
      • Vila upp sig på jobbet
      • Nytt användningsområde för fisktången
      • Mailutskick (nyårsveckan)
  • ►  2008 (76)
    • ►  december (26)
    • ►  november (15)
    • ►  oktober (26)
    • ►  september (9)