fredag 30 oktober 2009

Agneta Dreber tycker att jag skrämmer folk

Agneta Dreber, VD på Livsmedelsföretagen skriver på sin blogg att jag skrämmer upp folk i onödan och har gjort en affärsidé av detta. Varför skulle jag göra det? Min affärsidé går inte ut på att skrämmas, det tror jag är ganska uppenbart. Jag vill hjälpa människor att få bättre mat på bordet. Jag tror att Agneta är mest orolig för vilken rörelse som jag, Mats-Eric Nilsson, Tommy Svensson, Bert Karlsson, Anna Skipper, Carola Magnusson och Camilla Sparring m fl har potential att sätta igång. Rörelsen är redan igång. Vi försöker få folk att börja läsa innehållsförteckningar och ifrågasätta vad som tillsätts i maten i form av kemikalier. Vi utgör ett hot mot hennes kära medlemmar. Fler av hennes medlemsföretag borde tydligare ta ställning mot tillsatserna. Bara för att något är godkänt betyder inte att det ofarligt eller önskvärt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker det är underbart att denna "rörelse" finns - vem vill inte ha koll på vad vi stoppar i oss och framför allt våra små barn? Har sedan jag upptäckte Middagsfrid börjat predika hemma om alla tillsatser och har aldrig tittat så mycket på alla innehållsförteckningar som jag gör numera, och så mycket man har lärt sig! Håll flaggan i topp!!! //Fia

Livskompott sa...

Ja, jag säger go för er. Det finns en anledning att skrämma upp folk.

Kicki sa...

Jag vill ju bara visa folk lite alternativ och att de ska börja läsa på förpackningar. Men det gynnar ju inte Livsmedelsföretagen direkt. De tjänar ju inte lika bra på färskvarorna.

Anonym sa...

du skrämmer mig med ditt sätt att resonera. jag tror att en här rörelsen du pratar om är en rörelse för dyrare mat som inte blir bättre.