fredag 23 oktober 2009

Rekordmånga kommentarer på detta inlägg

http://middagsfrid.blogspot.com/2009/10/blir-ni-smala-av-var-mat.html
Frågan om man blir smal av vår mat har intresserat många. I regel har jag inte så många kommentarer på bloggen och blev helt överrumplad när jag såg att det var 33 kommentarer på denna! Tyck till du också!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag tycker att middagsfrid har en välkomponerad mat varken för fet eller för smal. Trots allt är det ju endast en av flera måltider som middagsfrid serverar. Jag vet att andra familjer har gått ner i vikt men jag tror att det beror på att middagsfrids mat ger en längre mättnadskänsla och med det minskar sötsuget på kvällskvisten. Själv har jag två tränade tonårspojkar som slukar allt jag serverar men jag måste ju så klart se över att de övriga måltider också balanserar.
Kanske familjen som skriver detta i vanliga fall äter mer snacks och mellanmål och detta har upphört när det gått över till middagsfrid. Då kanske deras barn måste få ett mellanmål senare på kvällen trots att det inte numera ber/tjatar om det. För de vuxnas del är ju matematiken enklare genom att se över sin matintag över dygnet som helhet.