Veckans meny. Gyllene fisksoppa med sesamknäckebröd, Kalkon Chop Suey med valfritt gryn (två middagar), Stor lammfärsbiff med superenkel tomatsås, kokt savoykål, uppskuren gurka och kokt potatis samt Frittata med sallad. Tänk på att fisken har varit frusen och har börjat tina upp i kylbilen på väg till din dörr. Därför ska den tillagas senast dagen efter leverans.
Detta har du hemma. Valfritt gryn (till veckans dubbelrätt), neutral olja, olivolja, smör, buljongpulver (eller fiskbuljongtärningar till A), salt, vitpeppar, svartpeppar, curry, torkad ingefära, timjan, vitlök, oregano, tomatpuré, ströbröd eller havregryn, potatismjöl, äppelcidervinäger och honung.
fredag 23 oktober 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar