onsdag 2 september 2009

Årets rookie 2009!

Igår kväll på Grand Hotel på Dagligvarugalan fick Middagsfrid ta emot ett pris för Årets rookie. "Vinnaren av Årets rookie skall vara ett nytt företag, ny butik, ny produkt eller person som utmärkt sig genom osedvanliga framvångar under det senaste året." Juryns motivering löd: "Middagsfrid. En personal matshopper som gör det möjligt att leva det liv som många vill göra i samklang med dagens värderingar kring ekologi, årstidsbaserade råvaror och närproducerat." Vi är naturligtvis jätteglada och stolta och alla nominerade i Rookie-kategorin hade blivit placerade vid det bästa bordet framme vid scenen där bl a Jill Johnsson uppträdde. Vi fick en fin statyett i form av en matkasse i handgjort glas.


Finalgalan Fri Köpenskap (13)

Finalisterna för utnämningen "Årets Rookie"

V-H: Victor Theander (min man), Jens Bertilzon (ICA Toppen i Höllviken), jag, Anders Johansson och Christer Sandahl (både från Emåmejeriet)

3 kommentarer:

Äppelträdet sa...

Grattis!

Jag är imponerad och du (ni) är helt klart värd det!

Kicki sa...

Tack för de vänliga orden! Det är ju helt klart ett teamarbete och priset är inte till mig personligen utan till hela företaget. Vi firade igår med tårta med all personal!

Anonym sa...

You're great sis! : )