onsdag 16 september 2009

Hemkomna från konferens

Vi har precis kommit hem från Häringe slott där vi har konfererat. Eftersom vi vann 50 000 kr i våras har vi satsat lite extra på konferenser. Vi jobbade bl.a. med att få ordning på vår krångliga menyplaneringsprocess (vi har ju ganska höga krav på maten och variationsgraden) med dess krav på framförhållning och med att formulera mål för kundservice, t ex att vi ska besvara olika typer av mail inom en viss tid. Maten på Häringe slott var till ganska stor del ekologisk, åtminstone vid frukosten. Man kunde grädda sig en ekologisk dinkelvåffla t.ex.
Middagsfrid_Haringe_Slott_1
Teambuildingaktiviteten var en kombination av kommunikation (via radio) och orientering där man skulle samla information på utspridda platser. Det vinnande laget kan dessutom stoltsera med att de numera innehar banrekordet. (V-H: Dominique, Tomas, Linn E)

Vi bowlade på Sveriges äldsta bowlingbana där man får ställa upp käglorna manuellt och där kloten rullar tillbaka på en fiffig "gravity feed". Det blev en rolig aktivitet med febril aktivitet pga av den manuella hanteringen av käglor och klot.
Petteri ställer up käglorna, och Victor visar sitt engagemang.

Inga kommentarer: