skip to main
|
skip to sidebar
tisdag 19 maj 2009
Provköket för vecka 21
...
Hackad vardagssallad à la Jamie Oliver. Blanda med händerna, och servera sedan direkt på skärbrädan!
...
Elsas kycklinggryta. Kommer v 26.
...
Systrarna Eisenmans fräscha frusna sommardessert
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Etiketter
Aktuellt
(22)
Händer på Middagsfrid
(66)
Mattips
(57)
Miljö
(20)
Provkök
(44)
Recepttips (inkl efterrättstips)
(53)
Ris och ros
(116)
Veckans meny
(45)
Vi som följer bloggen:
Läsvärt!
The Omnivore's Dilemma, Michael Pollan
Food Rules, Michael Pollan
The Ethics of What We Eat, Singer & Mason
Heat, Bill Buford
Fett och kolesterol är hälsosamt, Uffe Ravnskov
Peta inte i maten, Mattias Svensson
A New Earth, Eckart Tolle
Bra länkar
Dina mediciner
Saltå kvarn
Öhmans mat och vin
Tre tjejer i köket
Alternativ barnmat
Taffel
Camillas matuppror
Äkta vara
Utbildningscenter
Middagsfrid
En leverans från Middagsfrid
Två kassar med fräscha råvaror levereras
Bloggarkiv
►
2010
(65)
►
februari
(4)
►
januari
(61)
▼
2009
(520)
►
december
(35)
►
november
(48)
►
oktober
(48)
►
september
(39)
►
augusti
(56)
►
juli
(36)
►
juni
(62)
▼
maj
(45)
Crema al mascarpone con frutti di bosco
Slut på honung?
Nästa veckas meny (v.23)
Vad ska man tro?
Provkök v22
Varm kycklingsallad med blodapelsindressing
Hur du gör fast honung flytande
Varför går det inte längre att köpa riktig spenat?
Niklas på Niklas mat kan laga tofu
Tips! Riven potatis i färsbiffarna
Äntligen en 5-dagarsvecka!
LCHF-tacopaj
Dyrare är bättre
Nya medarbetare på Middagsfrid
1) Byt ut 2) Späd ut 3) Njut! - Middagsfrids tre b...
Svensk färskpotatis går före allt
Pudrade citronrutor - en favorit från Anna Bergens...
Meny vecka 22
När du har gäster, glöm inte resterna!
"Restresan" av Sabine Håkansson är ett bra initiativ
Lär dig utnyttja rester
Hemma hos nya prenumeranter i Norrköping
Provköket för vecka 21
Maten på X2000 är katastrof
Dags att börja prata om nötköttet
Yrkesskadad
Nu anmäld till Tjejmilen
Varför vill inte chokladen smälta?
Provocerande frukostmöte på Timbro
Efterrättstips. Vit chokladmousse à la Monika Ahlberg
Veckans meny (v.21) 17-19 maj)
Välkomna, Norrköping!
Föreläsning för 17-åringar i Huddinge
Denna veckas testkök
Inte fritt fram för torsk
Ta tillvara rester av vin och såser
Mango- och limesorbet
Meny vecka 20 (10-12 april)
Frantzén & Lindeberg erbjuder en annorlunda matupp...
Helena praktiserar i provköket
"It's rubbish!"
Äntligen har medierna fått upp ögonen för...
Linn Eriksson och Linn Colliander
E-nummer står inte alltid på förpackningen
Tjock av frukt? Kan det vara sant?
►
april
(46)
►
mars
(45)
►
februari
(31)
►
januari
(29)
►
2008
(76)
►
december
(26)
►
november
(15)
►
oktober
(26)
►
september
(9)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar