onsdag 27 maj 2009

Tips! Riven potatis i färsbiffarna

Grovriv 3-4 potatisar i din färssmet när du ska göra biffar så drygar du ut köttet. Therese och Koffe testade det idag i provköket och det blev goda biffar! (Bilder kommer upp imorgon).

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Är en trogen kund på Middagsfrid och det är lika roligt varje gång mailet kommer med recepten för veckan efter!
Dock har vi ännu inte fått vår son på drygt 2 år att gilla maten, han är mest inne på ris och makaroner. GI fast omvänt ;-)
Tar gärna emot tips att få honom att äta mer varierat!

Förresten går han på samma dagis som din son (avd. månen) - vad tycker du om dagis maten där?

Kicki sa...

Hej! Jag måste erkänna att jag inte vågat titta närmare på den mat de äter på dagis. Jag orkar helt enkelt inte göra allt. Tror inte att jag vill veta, för jag är säker på att jag skulle ha massor med synpunker. Det är halvfabrikat och färdiga köttbullar. Det går hem hos barnen, för Markus äter duktigt på dagis säger personalen. Din son kommer att börja äta, fortsätt bara att servera lite av varje, så kommer det med tiden. Markus hade en period där han inte åt varken kött, fisk eller fågel och inte heller ägg. Den tiden är nu förbi, problemet försvann av sig själv.