fredag 19 december 2008
Sånga-Säby - plus och minus
Vi har precis kommit hem från konferens på Sånga-Säby. Det var en fantastiskt vacker miljö och vi hade tur att få solsken under några timmar. Våra rum hade stora panoramafönster med utsikt över vattnet. Andelen ekologisk mat är 25-37% bereonde på tillgång och säsong. Det avser procent av vikten, inte på den totala köpesumman. De angav ingenstans vad som var ekologiskt på julbordet eller frukostbordet, vilket jag tyckte var ett minus. Jag undrar var de fick tag i de perfekta små potatisarna på julbordet. De kan knappast vara ekologiska. Vi har jättesvårt att hitta eko-småpotatis. Sillarna på Sånga-Säby var hemgjorda och helt fantastiska. Färdigkokt julskinka och köpeköttbullar brydde jag mig inte ens om att smaka på, det kändes bara urtråkigt. Det fanns också viltköttbullar som de gjort själv med färs från tre olika sorters djur, de var goda. Tupp och tunga fick bra betyg av många av oss!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar