fredag 11 september 2009

Att driva Middagsfrid är helt magiskt

Vissa veckor får jag nypa mig armen hela tiden för att fatta att det hela inte är en dröm. Detta händer verkligen! SÅ många människor vill att VI ska välja mat åt dem! Vi ser det som ett stort förtroende. Jag känner att jag fått lite mer konsumentmakt när jag väljer mat åt över 4000 familjer regelbundet. Vissa varor bojkottar vi och jag har märkt att folk lyssnar mer på mig nu. Helt plötsligt kommer det inbjudningar till konferenser, föreläsningar och galor. Nästa vecka ska jag medverka i en paneldebatt på konferensen "Makten över maten" i Tylösand. Varje vecka ringer det journalister och vill intervjua mig. Prenumeranter skriver till oss och tackar för att vi räddar deras vardag - det värmer verkligen. Visst schabblar vi ibland också, men gör vårt bästa för att kompensera om någon fått dåliga tomater och en försenad leverans, nobody's perfect. Internt har vi också ett fantastiskt gäng medarbetare, detta är verkligen ingen one-man-show. Vi har flow nu, det känns som om någon däruppe hjälper oss!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hej Kicki!
Jag är helt inne i Middagsfrid nu, och jag har inte ens fått min första leverans, får den på söndag, kan knappt vänta:-)
Jag har tidigare inte förstått vilken stor klimatpåverkar just matproduktion har. Det borde verkligen uppmärksammas mer, och ni får ju jättestor uppmärksamhet i media nu, det är bra.

Någonting som jag skulle önska på er hemsida är dock någon aktuell siffra på antalet prenumeranter.

Tack för att ni finns!

Kicki sa...

Hej Anna!
Tack för inlägget. Just nu har vi 4300 aktiva prenumeranter, men det varierar ju snabbt. Vi kan titta på att ha en aktuell siffra på det på hemsidan.