skip to main | skip to sidebar
Middagsfrid

fredag 13 mars 2009

Fikatillbehör under LCHF-experimentet

kl. 19:28

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida
Prenumerera på: Kommentarer till inlägget (Atom)

Etiketter

  • Aktuellt (22)
  • Händer på Middagsfrid (66)
  • Mattips (57)
  • Miljö (20)
  • Provkök (44)
  • Recepttips (inkl efterrättstips) (53)
  • Ris och ros (116)
  • Veckans meny (45)

Vi som följer bloggen:

Läsvärt!

  • The Omnivore's Dilemma, Michael Pollan
  • Food Rules, Michael Pollan
  • The Ethics of What We Eat, Singer & Mason
  • Heat, Bill Buford
  • Fett och kolesterol är hälsosamt, Uffe Ravnskov
  • Peta inte i maten, Mattias Svensson
  • A New Earth, Eckart Tolle

Bra länkar

  • Dina mediciner
  • Saltå kvarn
  • Öhmans mat och vin
  • Tre tjejer i köket
  • Alternativ barnmat
  • Taffel
  • Camillas matuppror
  • Äkta vara
  • Utbildningscenter
  • Middagsfrid

En leverans från Middagsfrid

En leverans från Middagsfrid
Två kassar med fräscha råvaror levereras

Bloggarkiv

  • ►  2010 (65)
    • ►  februari (4)
    • ►  januari (61)
  • ▼  2009 (520)
    • ►  december (35)
    • ►  november (48)
    • ►  oktober (48)
    • ►  september (39)
    • ►  augusti (56)
    • ►  juli (36)
    • ►  juni (62)
    • ►  maj (45)
    • ►  april (46)
    • ▼  mars (45)
      • Vi ska byta dörrkod när som helst
      • Extremt ovanligt att glasbitar orsakar skador
      • På kycklingfronten intet nytt
      • Idag åker jag till Uppsala
      • Krispig sellerisallad med granatäpple och vinägrett
      • Välkommen Linköping och Uppsala! (mailutskick v.14)
      • Köpemaränger oftast helt utan ägg
      • Därför gillar jag inte Kelda-soppor
      • Varje fredag har vi hembakat till kaffet!
      • Förberedelser för Linköpingslansering
      • Smarrig groddsallad...
      • Paprikakyckling kommer nästa vecka
      • Snygga dilltomater...
      • Viktiga killar från Axfood på besök
      • En "milk tarte" från Sydafrika
      • Vi gillar att få chokladogram
      • Gästkock i köket - vår egen Linn
      • Halvfabrikat även på restaurang
      • Om bäst-före och sista förbrukningsdag
      • Köp skadade varor! - Mailutskick till prenumerante...
      • Ge inte din bebis köpekakor och kex!
      • Fettdebatten är i full gång!
      • En prenumerant berättar...
      • Mail till prenumeranter v.13
      • Ulla Hamilton på besök i provköket
      • Fikatillbehör under LCHF-experimentet
      • Den blev jättegod!
      • Citronpajen i "Ekologiska smaker" inget för nybörjare
      • Därför uppskattar jag mina medarbetare...
      • Några favoritråvaror
      • Istället för ris, pasta och potatis
      • Jag vill ha ost utan tillsatser
      • Kvinnor på höga poster gör mig glad!
      • Icke-ekologiska tomater i fyra veckor framåt
      • En vanlig dag på jobbet
      • Boktips för matnördar
      • Salt i efterrätter ny trend
      • Kycklingfärs som storbiff - snabb vardagsmiddag
      • Ikväll bokreleaseparty för boken Fredagskocken
      • Mail till prenumeranter v.11 (8-10 mars)
      • Veckans efterrättstips - hemgjord glass med kokosm...
      • Inte kul att provlaga en rätt tre gånger
      • Imorgon kommer miljöborgarråd Ulla Hamilton hit
      • Världscancerfonden slår in öppna dörrar...
      • Veckomail till prenumeranter v.10 (1-3 mars)
    • ►  februari (31)
    • ►  januari (29)
  • ►  2008 (76)
    • ►  december (26)
    • ►  november (15)
    • ►  oktober (26)
    • ►  september (9)