A. Saffransfiskgryta med ris (två middagar)
B. Vietnamesisk kycklingwok med ris
C. Varm auburginesallad med senapsfrömorötter, pasta
D. Gratinerad blomkål med bacon, kokt potatis, tomatsallad
fredag 24 oktober 2008
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
6 kommentarer:
Gott! Men jag blev väldigt besviken över att ni hade sockerärtor från Kenya. :-( Hellre inga sockerärtor än skeppade från Kenya.
/Inger utan blogg
Hej!Vi har prenumererat på -middagsfrid i några månader och är jättenöjda med goda och nyttiga råvaror och förnyelse och smidighet runt maten i en familj med 2 barn....
Dock gillar vi inte rätterna med fisken Sej. Är dt inte bättre att använda sig av typ svensk Torsk, Marulk. Idag fiskas det ju ex upp svenk Torsk som sedan exporteras 100 % till Frankrike...
Sej är inte gott det är inte ens lönt att krydda den god.;)
Men för övrigt jättegoda maträtter!!!Tack!
Hej!
Fjärde veckan nu, i stort sett bra. Fiskgrytan blev ingen succé hemma hos oss - vi slängde nog 60% av den. Kändes inget vidare. MEN trots det är jag postivt inställd till att faktiskt prova nya rätter - vi kör på....
/Håkan
Hejsan,
Vi älskar middagsfrid o maten, men sejen kan vi bara INTE fixa. Det luktar illa redan i hallen... Ska det vara så? Den fisken är den enda barnen inte äter, allt annat inkl fisk går galant.
Efterlyser alternativ till Sej.
Tack
Nicken
Sejen är knepig att ersätta. Det är i princip den enda fisken vi med gott samvete kan äta. Jag tror att man luras av den gråa färgen. I Norge och England är sejen väldigt populär och ses absolut inte som något substitutfisk. Dock ska vi fundera på om vi ska öka mängden odlad lax istället och minska lite på sejen. Vi kommer inte att sluta att leverera den, eftersom vi upplever att det råder brist på bra miljövänliga alternativ. Vi på Middagsfrid tycker att sejen är god!
Det är inte sejen det är fel på. Det är recepten.
Skicka en kommentar