torsdag 23 april 2009
Tack för en fin artikel, Corren! (mailutskick till prenumeranter v.18)
Vi har firat under veckan för att Corren i Linköping skrivit en fantastiskt positiv artikel om oss! Den har fått många Linköpingsbor att våga ge oss förtroendet att välja deras middagsmat. Det tackar vi för och lovar att göra vårt bästa. Min förhoppning är att också ni kommer uppleva en avlastning med hushållssysslorna och få lite ny inspiration i köket. Ni kommer också att lära er lite nytt om mat. Med tiden brukar våra prenumeranter berätta för oss att de blivit mer kräsna när de handlar, de börjar läsa på förpackningarna, de börjar efterfråga ekologiska citroner, de köper nytt salt utan klumpförebyggande medel (som innehåller cyanid) och kanske slutar köpa tigerräkor och rödspätta. Vi hoppas också kunna inspirera till att slänga mindre mat. Vi vill hjälpa till med idéer på hur man tar tillvara rester, hur man förvarar grönsaker och att våga använda sina sinnen istället för att stirra sig blind på bäst-före-datum. Generellt kan man säga att vi på Middagsfrid är generellt misstänksamma mot kemikalier i maten. Vi är också måna om att bidra till att minimera utsläpp som påverkar klimatet negativt och det handlar till stor del om VAD vi äter, i andra hand om vad vi slänger och endast i tredje hand om hur maten transporterats.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar