måndag 20 april 2009
Gör eget äppelmos!
Jag säger nej till sockrat äppelmos eller ännu värre, äppelmos med aspartam. Gör som Renée Voltaire. Blötlägg 4 torkade aprikoser i minst två timmar. Detta kan du göra på kvällen innan du går och lägger dig. Mixa med 2 skalade äpplen i bitar och 2 puffar kanel. Lägg äpplena i botten så funkar det bra med vanlig stavmixer. Klart! Jättegott äppelmos!
Etiketter:
Recepttips (inkl efterrättstips)
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
4 kommentarer:
Råa äpplen alltså? Spännande? Jag brukar koka äppelmos eller kompott av våra egna äpplen.
Renée Voltaire gillar det här med "raw food" och det ligger ju någonting i det. Jag har prövat det här moset och det blir jättegott!
Helt klart värt att testa för det låter löjligt enkelt!
Jag tycker att raw food konceptet fungerar jättebra på efterrätter och även frukostar. Krävs lite mera framförhållning på grötar men de känns jätteräscha.
Skicka en kommentar