onsdag 12 augusti 2009

91-årig prenumerant vill inte öppna dörren på kvällen

Vi var lite förvånade över att få en beställning från en 91-årig dam som bor själv. Vi förklarade länge och väl hur mycket mat det är och hur det fungerar. Den här veckan blev vi uppringda av hennes assistent som ska laga maten och hon verkade fasa lite över de stora mängderna mat. Damen vill egentligen fortfarande vara kund, men problemet är att hon går och lägger sig tidigt och även om hon skulle vara vaken, vågar hon inte öppna dörren på kvällen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag måste säga att efter att ha blivit tipsad om bloggen så har mitt intresse för ert företags produkter svalnat betydligt. Det finns bra och dåliga exempel på företagsbloggar och tyvärr får den här räknas in i de senare.

Skriver man verkligen så om sina kunder? Var det verkligen värt att publicera?

/Herr A

Anonym sa...

Fast det där tror jag är lite typiskt middagsfrid. Det är en företagsdröm som gått i uppfyllelse som expanderat explosivt och vissa områden har inte hunnits med. Som att värna om kundens integritet.
Håller helt med "Herr A".

Anonym sa...

Ibland vet man ju inte om man ska skratta eller gråta. Vilket lågvattenmärke! Och då menar jag inte damen, utan inlägget.

Kicki sa...

Jag tar åt mig! Jag ville bara följa upp mitt tidigare inlägg. Vi är ju jätteglada att äldre människor vill äta vår mat men vi trodde att hon skulle återkomma med att det var alldeles för mycket mat. Därför tyckte vi att det var lite förvånande att det just var dörröppnandet som var problemet. Sånt är så svårt att förutspå. Jag vill bara dela med mig av vardagens småsaker, men kan hålla med om att det inte var så intressant. Det är intressant för oss själva, eftersom vi bör upplysa alla som beställer över telefon (nästan ingen gör det) att man måste kunna ta emot varor fram till kl 22. Vi lärde oss av det, men det kanske inte var av allmänintresse och det var definitivt inte för att håna damen i fråga.

Kicki sa...

Vad gäller integriteten ska vi i fortsättningen fråga kunden om vi får lov att blogga om dem. Tack för feedbacken