onsdag 26 augusti 2009

Victor och jag älskar våra medarbetare...

Emma, för att hennes starka karisma lyser upp hela kontoret, hennes stora skratt smittar av sig, för alla hennes goda idéer och att hon vågar säga vad hon tycker.
Therese, för att hon alltid är fräsch, stabil och alert och alltid lyckas hålla alla sina bollar i luften - och det kan vara många! Hon kan nära på utföra allas arbetsuppgifter på Middagsfrid! Dessutom har hon inga laster! Möjligen kan hon jobba lite på att lära sig ta komplimanger:).
Helena, för att hon är en fantastisk och omtänksam medarbetare som tar problem med ro och löser dem lugnt, professionellt och metodiskt, hon bjuder på sig själv och hon handlar alltid mjölk!
Tomas, för att alla skiner upp när han kommer in, för att han bidrar så mycket till vår ledningsgrupp (vi vore bara ett gift par utan dig, Tomas) med sin erfarenhet, sin handlingskraft och sitt goda omdöme.
Linn E, för sin öppenhet och fingertoppskänsla och sin goda hand med kunder och våra chaufförer, för att hon är så varm och kärleksfull mot alla på jobbet och för att hon ställer upp när det krisar.
Dennis, för allt han gjort för Middagsfrid under sina åtta dagar hos oss, för att han snabbt kommit in i vårt gäng, för sina goda kunskaper i danska och sin goda chokladtårta.
Linn C, för sin initiativförmåga, för att hon är fixig och bra på att lösa praktiska problem och släpar med sig grejer hemifrån som vi får låna. Hon är oerhört serviceminded både mot oss och kunderna och går inte hem förrän jobbet är klart.
Dominique, för att hon är så cool och smart, att hon har lyft vår matfotografering till en helt ny nivå, att hon alltid gör sitt yttersta för att dra sitt strå till stacken och för att hon hjälper mig (Kicki) att hålla min engelska vid liv.
Koffe, för att han är vår Maradona, det blixtrar till och han löser komplexa logisitikutmaningar och gör gedigna leveransprognoser. Han har hög integritet, har humor och har utvecklats till att bli en duktig förhandlare.
Majsan, för allt hon bidragit med under sina åtta dagar på Middagsfrid, t.ex hjälpt till att öppna vårt nya område Vaxholm där hon bl a ringde 40 intressenter på en dag, varav många nappade direkt! Den charmiga skånska telefonrösten är ganska oemotståndlig.
Aleksandra, för hennes starka lojalitet, hon ställer alltid upp, för att hon så dedikerat hjälper oss med kuvertering, utskick och registrering av nya kunder.
Magnus, vår IT-konsult från Giraff för att han passar så bra in hos oss, för hans vetgirighet och vilja att lösa problem åt oss och för att han rensat kryddhyllan hemma från E621!
Hans, för att han är så otroligt duktig vare sig det gäller jourarbete, kundservicearbete, systemtestning eller analyser av felaktiga fakturor. Han är behaglig, analytisk och eftertänksam.
Petteri, för hans inköpsarbete som han utför med stor omsorg och noggrannhet, hans förmåga att ta bra beslut/lösa problem utan att blanda in oss i onödan, för hans goda omdöme och förmåga att skapa goda relationer med våra leverantörer.
Hugo, för all hans hjälp med systemtestning och jourarbete, han goda problemlösningsförmåga och hans glada uppsyn på kontoret nu i sommar.

PS. Om någon arbetsgivare läser detta, vill jag påpeka att ingen av ovanstående är anställningsbara.

1 kommentar:

Anonym sa...

och tack vare detta helt fenomenala gäng - har man aldrig en tråkig dag på jobbet! :) Kram på er ! //Helena