skip to main
|
skip to sidebar
fredag 21 augusti 2009
Middagsfrids familjepicknick!
Igår hade vi en jättemysig picknick i parken bakom kontoret. Många av oss tog med respektive och barn. Självklart ingick kubb och brännboll!
Petteri lätt i mål
Aleksandra i full fart
Vi var 27 personer, så det blev ett par lag av bra storlek
Ibland var det många som fastnade på ett ställe...
Bränd!!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Etiketter
Aktuellt
(22)
Händer på Middagsfrid
(66)
Mattips
(57)
Miljö
(20)
Provkök
(44)
Recepttips (inkl efterrättstips)
(53)
Ris och ros
(116)
Veckans meny
(45)
Vi som följer bloggen:
Läsvärt!
The Omnivore's Dilemma, Michael Pollan
Food Rules, Michael Pollan
The Ethics of What We Eat, Singer & Mason
Heat, Bill Buford
Fett och kolesterol är hälsosamt, Uffe Ravnskov
Peta inte i maten, Mattias Svensson
A New Earth, Eckart Tolle
Bra länkar
Dina mediciner
Saltå kvarn
Öhmans mat och vin
Tre tjejer i köket
Alternativ barnmat
Taffel
Camillas matuppror
Äkta vara
Utbildningscenter
Middagsfrid
En leverans från Middagsfrid
Två kassar med fräscha råvaror levereras
Bloggarkiv
►
2010
(65)
►
februari
(4)
►
januari
(61)
▼
2009
(520)
►
december
(35)
►
november
(48)
►
oktober
(48)
►
september
(39)
▼
augusti
(56)
Häagen-Dazs är äkta vara
Middagsfrid på Tjejmilen
Medverkade i Boulevard idag, Radio Örebro
Efterrättstips v 36
Sponsorer till Tjejmilen
Det är Fredrik Swahn i vår reklamfilm
Veckans meny v. 36
Tävla i att ta tillvara rester
Jättegoda sesam- och mandelbars
Håller med Saltå kvarn om att ICA sjunger tillsats...
Provkök vecka 35
Det sköna i att slippa välja
Victor och jag älskar våra medarbetare...
Fiskpinnar eller ingen fisk alls?
ICA har äntligen fattat att folk bryr sig om tills...
Knepigt med olika märkningar
Saltå kvarns havregryn är godast
Sent ute med present?
Snälla, ge oss lite vanlig spenat!
Meny vecka 35 (22-24 augusti)
Snart är det Tjejmilen
Fairtrade/rättvisemärkt choklad
Jippi! Imorgon är det Bondens marknad.
Det här med kolhydrater
Middagsfrids familjepicknick!
Provkök vecka 34
Det kommer spännande dofter från provköket
Närproducerat är fräschare
Tillsatser döljer dålig skolmat
Semper trasslar in sig i allt märkligare resoneman...
Superenkel sensommarefterrätt
Kefirgrynen jobbar i köket
Egen snabbsylt/fruktpuré
Gör en "Tunisisk eggah" - vackert och gott!
Två nya medarbetare
Överblivna grönsaker blir god soppa
Meny vecka 34
Provkök v 33
Lägga upp eller ta själv?
Lyckade Raw Food-recept (måste testas)
Mango- och bananpuré del 3 - mejla Semper din åsikt
91-årig prenumerant vill inte öppna dörren på kvällen
TV-reklaminspelning med Populate 7/8
Mango och banan anländer Sverige i puréform
Vägrar köpa Risifrutti
Meny vecka 33 (9-11 augusti)
Vi gillar Mateus
Test av "rawfood"-recept
Klimatmärkning riskerar ta konsumenterna från okun...
Provkök vecka 32
Praktiskt att koka ris i ugn
Förbered lite på morgonen
En plats ledig i Middagsfrids lag till Tjejmilen
Saltå lanserar mörk och ljus balsamvinäger
Dyrt men gott
Exakt fördelning mellan fett, protein och kolhydra...
►
juli
(36)
►
juni
(62)
►
maj
(45)
►
april
(46)
►
mars
(45)
►
februari
(31)
►
januari
(29)
►
2008
(76)
►
december
(26)
►
november
(15)
►
oktober
(26)
►
september
(9)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar