fredag 21 augusti 2009

Sent ute med present?

Glöm vinflaska och blommor, det finns gott om presenter att köpa i en livsmedelsbutik när man är sent ute. En fin flaska olivolja (ekologisk och kallpressad), en burk buljongpulver från Renée Voltaire (utan härdat fett och natriumglutamat/E621), några kakor fin mörk choklad, handgjord pasta eller varför inte en god ost, t ex Comté eller en stor bit äkta parmesan? Jag tycker också att Saltå kvarn-produkterna är jättebra och förpackningarna är riktigt snygga. Välj ut några stycken att ge bort! Jag läste nyligen på en blogg om ett annat bra tips: Köp ingredienser till ditt favoritrecept och lägg i en låda. Skriv ner receptet på lådan eller på en medföljande etikett. Vem skulle inte bli jätteglad för en sådan gåva?! Det gäller bara att det finns kylskåpsutrymme hos mottagaren, så man kanske ska undvika det på större fester.

3 kommentarer:

Peter sa...

Kicki,

snacka om timing, skall på födelsedagsfest i kväll och hade inga bra ideer när jag såg din blog. Blev ett riktigt bra matkit till slut.

tack och lycka till!!!

/ Peter

Elina sa...

En jättebra idé till människor som har allt, tack för tipset!

P.S. Tycker middagsfrid är en helt fantastisk lösning på middagsproblemet som uppstår varje dag men saknar er här i Norrtälje.

Unknown sa...

Hej Elina,

Kul att du gillar våran tjänst.

Vi tittar på nya områden hela tiden. När vi tittar på vilka nya områden vi ska starta upp tar vi hänsyn till antalet intressenter, hur långt det är till orten samt hur stort potentiellt underlag som finns. För att påskynda en uppstart i Norrtälje tipsa gärna dina vänner och bekanta i Norrtälje om att lägga en intresseanmälan på vår hemsida så kontaktar vi er när vi har möjlighet att leverera.

/Christoffer Ericson
- Logistikansvarig på Middagsfrid