torsdag 27 augusti 2009

Provkök vecka 35

Middagsfrid_Provkök_v35 (43)
Therese och jag planerar
Middagsfrid_Provkök_v35 (22)
Lammfärsbullar (kommer v 44) och Ossu bucco på skinkstek i bakgrunden (kommer v 45). Vi testade Ossu buccon i ugnen, men det tog för lång tid. Den ska lagas på spisen!
Middagsfrid_Provkök_v35 (18)
Vi testar ofta några "fristående" tillbehör. Här syns Ugnrostad palsternacka med honung, Ugnsrostade kikärter (goda som snacks/tilltugg), Morotssallad med cashewnötter och en glimt av sesam- och mandelbars. Penne arrabbiatan högst upp till höger testade vi som en huvudrätt med stekta babyauberginer.
Middagsfrid_Provkök_v35 (5)
Vi älskar roliga råvaror! Romanesco är en blandning mellan blomkål och broccoli och smakar något beskare än blomkål. Baby-auberginer köpte jag på Bondens Marknad på Södermalm i Stockholm. De var verkligen otroligt vackra!
Middagsfrid_Provkök_v35 (28)
Vinkokta päron serverades med vispgrädde. Riktigt lyckade!

1 kommentar:

Stina sa...

MUMS! Så gott det ser ut!