måndag 24 augusti 2009

Saltå kvarns havregryn är godast

Mina barn vägrar äta vanliga havregryn nu, de vill bara ha de grova från Saltå kvarn. Det gäller även rågflingorna. Inte ens andra ekologiska märken kan mäta sig med Saltå kvarns, tycker vi. De ser helt annorlunda ut också. Problemet är att införskaffa Saltå kvarn-grynen. Det finns nästan inga butiker som säljer dem i innerstan. Alla COOP-butiker vill ju sälja sina egna tråkiga Änglamark, så de säljer inte Saltås. Det värsta exemplet är den nya Coop Extra-butiken på Medis skyltar med stora 5-kg- säckar med Saltå kvarns havregryn och så får man inte ens köpa dem. Hur tänker de egentligen? För övrigt är den nya Coop på Medborgarplatsen en fantastisk butik! Men vårt grynproblem återstår!

1 kommentar:

Hexmaster sa...

Hej; blev lite nyfiken eftersom du är återförsäljare för Saltå Kvarn. Vet du vad som särskiljer deras biodynamiska varor från andra ekologiska?

Faktoider.nu: Biodynamiskt

Inte så att jag har något emot sådan magisk odling eftersom jag inte tror att det gör vare sig från eller till, men nog verkar det bra fånigt. Och de blir märkvärdigt generade när man frågar.