Therese och jag planerar
Lammfärsbullar (kommer v 44) och Ossu bucco på skinkstek i bakgrunden (kommer v 45). Vi testade Ossu buccon i ugnen, men det tog för lång tid. Den ska lagas på spisen!
Vi testar ofta några "fristående" tillbehör. Här syns Ugnrostad palsternacka med honung, Ugnsrostade kikärter (goda som snacks/tilltugg), Morotssallad med cashewnötter och en glimt av sesam- och mandelbars. Penne arrabbiatan högst upp till höger testade vi som en huvudrätt med stekta babyauberginer.
Vi älskar roliga råvaror! Romanesco är en blandning mellan blomkål och broccoli och smakar något beskare än blomkål. Baby-auberginer köpte jag på Bondens Marknad på Södermalm i Stockholm. De var verkligen otroligt vackra!
Vinkokta päron serverades med vispgrädde. Riktigt lyckade!
1 kommentar:
MUMS! Så gott det ser ut!
Skicka en kommentar