skip to main
|
skip to sidebar
torsdag 25 juni 2009
Så äter våra prenumeranter
72,5 % mer fisk än genomsnittssvensken och
75% mer grönsaker än genomsnittssvensken
Så duktiga är de!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Etiketter
Aktuellt
(22)
Händer på Middagsfrid
(66)
Mattips
(57)
Miljö
(20)
Provkök
(44)
Recepttips (inkl efterrättstips)
(53)
Ris och ros
(116)
Veckans meny
(45)
Vi som följer bloggen:
Läsvärt!
The Omnivore's Dilemma, Michael Pollan
Food Rules, Michael Pollan
The Ethics of What We Eat, Singer & Mason
Heat, Bill Buford
Fett och kolesterol är hälsosamt, Uffe Ravnskov
Peta inte i maten, Mattias Svensson
A New Earth, Eckart Tolle
Bra länkar
Dina mediciner
Saltå kvarn
Öhmans mat och vin
Tre tjejer i köket
Alternativ barnmat
Taffel
Camillas matuppror
Äkta vara
Utbildningscenter
Middagsfrid
En leverans från Middagsfrid
Två kassar med fräscha råvaror levereras
Bloggarkiv
►
2010
(65)
►
februari
(4)
►
januari
(61)
▼
2009
(520)
►
december
(35)
►
november
(48)
►
oktober
(48)
►
september
(39)
►
augusti
(56)
►
juli
(36)
▼
juni
(62)
Provkök vecka 27
Fina råvaror i provköket
En vanlig måndagkväll hemma hos mig
Semesterstress
Vad hittar jag på med kikärtsmjöl?
Varför får jag ingen färg på min polenta?
Ett ok halvfabrikat - Patak's tandooripasta
Ingen butik har alla våra ingredienser
Uppladdning för tjejmilen går trögt
Spännade kryddningar i Mitt nya skafferi
Vatten på flaska är inte den stora miljöboven!
Ni prenumeranter förtjänar lite ”cred”!
Fräsch maräng- och hallontårta
Meny vecka 27 (28-30 juni)
Snart dags att kärleksbomba Tomas
Upptäck "torkade räkor"
En favorit i köket
Majoriteten av svenskarna är grundlurade vad gälle...
Ny CO2- märkning i Österrike
Så äter våra prenumeranter
Istället för glass - ljuvlig mascarponekräm
Provkök vecka 26
Ta tillvara midsommarresterna
Snälla skolan, låt oss slippa matsäck!
Midsommar på burk
Expansion i höst
Efterrättstips - frusen ljuvlig sommardessert
Veckans meny v. 26 (leverans 21-23 juni)
Ett transparent företag
Något skumt med "aromer"
Båttur med hela gänget till skärgården
Imorgon konferens i skärgården
Ekologiskt godis nu på bio
Makaronilåda perfekt för rester
Lyxiga jordgubbar i glas
Veckans meny v.25 (14-16 juni)
Öppet hela sommaren
Helsida i bilaga till DI idag!
40 år idag
Pizza Hut riktigt bottennapp
Provkök vecka 24
Matpresenter är aldrig fel
Enda sättet komma undan tillsatser är att urvattna...
Så klarar du buffén utan att slänga mat
Chili- och vitlöksstekt tofu med pappardelle
Förvara ostronskivlingen rätt
Veckans meny v.25 (leverans 7-9 juni)
Jag längtar efter en middag utan barn
Rabarber- och fänkålssallad
Titta inte bara på prislappen
Välkomna nya prenumeranter i Nacka!
Överblivet potatismos kan stekas som plättar/biffar
Laga en middag till medan du håller på
Provkök vecka 23
Efterrättstips v23
Glass utan tillsatser! Sundborn Vanilj
Recept i flödesschemasformat uppskattas
3 av 10 tycker att Middagsfrid sänkt deras matkost...
Varför vi är dyrast
Kokböcker vi använder mycket
Mjölsorter är utbytbara
Ett väldigt enkelt bröd
►
maj
(45)
►
april
(46)
►
mars
(45)
►
februari
(31)
►
januari
(29)
►
2008
(76)
►
december
(26)
►
november
(15)
►
oktober
(26)
►
september
(9)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar