skip to main | skip to sidebar
Middagsfrid

fredag 26 juni 2009

Vatten på flaska är inte den stora miljöboven!


kl. 16:00
Etiketter: Miljö

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida
Prenumerera på: Kommentarer till inlägget (Atom)

Etiketter

  • Aktuellt (22)
  • Händer på Middagsfrid (66)
  • Mattips (57)
  • Miljö (20)
  • Provkök (44)
  • Recepttips (inkl efterrättstips) (53)
  • Ris och ros (116)
  • Veckans meny (45)

Vi som följer bloggen:

Läsvärt!

  • The Omnivore's Dilemma, Michael Pollan
  • Food Rules, Michael Pollan
  • The Ethics of What We Eat, Singer & Mason
  • Heat, Bill Buford
  • Fett och kolesterol är hälsosamt, Uffe Ravnskov
  • Peta inte i maten, Mattias Svensson
  • A New Earth, Eckart Tolle

Bra länkar

  • Dina mediciner
  • Saltå kvarn
  • Öhmans mat och vin
  • Tre tjejer i köket
  • Alternativ barnmat
  • Taffel
  • Camillas matuppror
  • Äkta vara
  • Utbildningscenter
  • Middagsfrid

En leverans från Middagsfrid

En leverans från Middagsfrid
Två kassar med fräscha råvaror levereras

Bloggarkiv

  • ►  2010 (65)
    • ►  februari (4)
    • ►  januari (61)
  • ▼  2009 (520)
    • ►  december (35)
    • ►  november (48)
    • ►  oktober (48)
    • ►  september (39)
    • ►  augusti (56)
    • ►  juli (36)
    • ▼  juni (62)
      • Provkök vecka 27
      • Fina råvaror i provköket
      • En vanlig måndagkväll hemma hos mig
      • Semesterstress
      • Vad hittar jag på med kikärtsmjöl?
      • Varför får jag ingen färg på min polenta?
      • Ett ok halvfabrikat - Patak's tandooripasta
      • Ingen butik har alla våra ingredienser
      • Uppladdning för tjejmilen går trögt
      • Spännade kryddningar i Mitt nya skafferi
      • Vatten på flaska är inte den stora miljöboven!
      • Ni prenumeranter förtjänar lite ”cred”!
      • Fräsch maräng- och hallontårta
      • Meny vecka 27 (28-30 juni)
      • Snart dags att kärleksbomba Tomas
      • Upptäck "torkade räkor"
      • En favorit i köket
      • Majoriteten av svenskarna är grundlurade vad gälle...
      • Ny CO2- märkning i Österrike
      • Så äter våra prenumeranter
      • Istället för glass - ljuvlig mascarponekräm
      • Provkök vecka 26
      • Ta tillvara midsommarresterna
      • Snälla skolan, låt oss slippa matsäck!
      • Midsommar på burk
      • Expansion i höst
      • Efterrättstips - frusen ljuvlig sommardessert
      • Veckans meny v. 26 (leverans 21-23 juni)
      • Ett transparent företag
      • Något skumt med "aromer"
      • Båttur med hela gänget till skärgården
      • Imorgon konferens i skärgården
      • Ekologiskt godis nu på bio
      • Makaronilåda perfekt för rester
      • Lyxiga jordgubbar i glas
      • Veckans meny v.25 (14-16 juni)
      • Öppet hela sommaren
      • Helsida i bilaga till DI idag!
      • 40 år idag
      • Pizza Hut riktigt bottennapp
      • Provkök vecka 24
      • Matpresenter är aldrig fel
      • Enda sättet komma undan tillsatser är att urvattna...
      • Så klarar du buffén utan att slänga mat
      • Chili- och vitlöksstekt tofu med pappardelle
      • Förvara ostronskivlingen rätt
      • Veckans meny v.25 (leverans 7-9 juni)
      • Jag längtar efter en middag utan barn
      • Rabarber- och fänkålssallad
      • Titta inte bara på prislappen
      • Välkomna nya prenumeranter i Nacka!
      • Överblivet potatismos kan stekas som plättar/biffar
      • Laga en middag till medan du håller på
      • Provkök vecka 23
      • Efterrättstips v23
      • Glass utan tillsatser! Sundborn Vanilj
      • Recept i flödesschemasformat uppskattas
      • 3 av 10 tycker att Middagsfrid sänkt deras matkost...
      • Varför vi är dyrast
      • Kokböcker vi använder mycket
      • Mjölsorter är utbytbara
      • Ett väldigt enkelt bröd
    • ►  maj (45)
    • ►  april (46)
    • ►  mars (45)
    • ►  februari (31)
    • ►  januari (29)
  • ►  2008 (76)
    • ►  december (26)
    • ►  november (15)
    • ►  oktober (26)
    • ►  september (9)