söndag 28 juni 2009
Spännade kryddningar i Mitt nya skafferi
Jag fortsätter att testa roliga recept från Lisa Förare Winbladhs otroligt roliga bok Ditt nya skafferi. Det blir alltid bra och framförallt annorlunda. Hon kommer alltid med något nytt och oväntat som funkar. Igår kväll blev det Sichuankryddade revbensspjäll med en marinad på sichuanpeppar, chinkiangvinäger, färsk ingefära, muscovadosocker m m med Lindas morots- och ingefärssallad med citron- och apelsinsaft och svarta sesamfrön. Sen gjorde jag Bernts sommarsallad med färsk vitkål, skärbönor, dill, mynta, spiskummin, citron, gröna russin, rödlök och fetaost. Fantastiska smakkombinationer som ger mersmak, tack Lisa! Detta ska bli min sommarkokbok, jag ska beta av recepten ett efter ett.
Etiketter:
Mattips,
Ris och ros
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar